Monday, November 3, 2008

Ostala sam `duzna`...

Zanimljiva poseta u Kreativnoj radionici i obecanje koje nisam ispunila su razlog sto ponovo pricam pricu o Chadjavusama i Vechitoj igri.
Dragi moji `ljubitelji chadjavusa`, crne mindjuse sam vec ostavila na standu u KK, a objasnjenje o Vecitoj igri dajem i ovde, iako sam ga vec objavila na izvestaju sa Sajma cveca.
Prvo kako je sve izgledalo na pocetku .... lepa gomila perli! Inspiracija je bio konkurs na mom omiljenom forumu Moj Rucni Rad!
Danima sam pravila Chadjavushe i Vechitu igru! Bilo je veoma naporno i zabavno - uzivala sam u svakom obliku, a obojila sam sve sta mi je stiglo pod ruku.....hehehe....uchadjavila sam sve oko sebe.....


Bilo je nemoguce docekati da se osuse perle, nokte sam morala da isecem ( do kraaajjaaaa), ..., i tako daaaaniimaaaa...
Ukrasavanje, lakiranje, sushenje, lakiranje,......,hehehehe..... Pitam se da li bih mogla sve to ponovo da izvedem?


Veoma sam ponosna sto je gospodja Snezana Jandrlic ponela `Vecitu igru`! Da li bi to mogao da uradi jos neko, tako lako i prirodno - nisam sigurna!? Kao da sam je pravila bas za nju, zar ne?
Nadam se da se slazete sa mnom da ne bi vredelo da ponovo pravim nesto slicno.

`Vecita igra` je jedna od mojih najzanimljivijih `kreacija`, a skromnost je ( po mom skromnom shvatanju...) precenjena kada je o rukotvorinama rec.
Nove ideje su uvek bolje i lepse!
Jedino obecanje koje mogu sigurno ispuniti je da ce Chadjavuse doci u Kreativnu radionicu u toku novembra, a da li ce `povesti` jos nesto sa sobom - videcemo!
Post a Comment